preskoči na sadržaj

Osnovna škola Stjepana Radića Brestovec Orehovički

Login
PODACI O ŠKOLI

 Osnovna škola
Stjepana Radića
Brestovec Orehovički

 Brestovec Orehovički 40
49221 BEDEKOVČINA
OIB: 34947430654

 elektronička pošta:
os-s.radica@kr.t-com.hr

 tel. 049 238 149

fax. 049 238 250

E-dnevnik

e-Dnevnik za učitelje

e-Dnevnik za učenike

Vremenska prognoza

 
Digitalni materijali

Brojač posjeta
Ispis statistike od 26. 10. 2012.

Ukupno: 2001085
Ovaj mjesec: 2800
Ovaj tjedan: 117
Danas: 5
Kalendar
« Prosinac 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji

Vizija i misija naše škole

 V I Z I J A

Naša je škola
OAZA zajedništva,
nepresušni IZVOR znanja
i KAMEN TEMELJAC
uspješne budućnosti naših dionika: 
učenika, učitelja, roditelja i lokalne zajednice.

M I S I J A

Prepoznajemo,
podržavamo i razvijamo

POTENCIJAL svakog dionika,
kroz kvalitetno PERSONALIZIRANO
i TIMSKO-SURADNIČKO učenje i poučavanje
u
SIGURNOM, POTICAJNOM I KREATIVNOM
ambijentu naše škole.

VC u nastavi

Prevoditelj

Bojanka za djecu

MUDRA MISAO

Samo se srcem ispravno vidi.
Bitno je očima nevidljivo.

Mali princ,
A. de Saint Exupery

Anketa (mala)
Pred nama su proljetne radionice za maštovite, kreativne i talentirane učenike.
Dolaziš li?
ZANIMLJIVOSTI

RASPORED ZVONA
Priloženi dokumenti:
RASPORED ZVONA.doc

HRABRI TEFEFON
 
 
Trebaš pomoć i podršku? Događa ti se nešto loše u obitelji ili školi, a čini ti se da se nemaš kome povjeriti? Hrabri telefon nudi pomoć i podršku iputem CHAT-a svakim radnim danom od 15 do 18 sati.
Razgovor sa savjetovateljem Hrabrog telefona je potpuno anoniman, a dostupan je na stranici www.hrabritelefon.hr.
Nemoj šutjeti o tome, potraži pomoć!
PITALICE

     IZUMI I IZUMITELJI

     Kviz izumi   

    KNJIGE I AUTORI

     Kviz knjige

       SVEMIR

    Kviz svemir

ZNAKOVI U PROMETU

      Kviz promet

Vijesti
CROATIAN MAKERS LIGA - ŽUPANIJSKO NATJECANJE
Zdenko Kobeščak / datum: 24. 2. 2020. 15:30

U OŠ Stjepana Radića Brestovec Orehovički održano je u petak, 21. veljače 2020. fizičko natjecanje mladih robotičara u sklopu nacionalne Croatian makers lige.

Natjecanje je održano u dvije dobne kategorije: učenici razredne nastave i učenici predmetne nastave.

Čestitamo svim sudionicima i njihovim mentorima na izvrsnosti i upornosti, budući da njihov rad i natjecanja s robotima traju tijekom cijele školske godine.

Posebne čestitke upućujemo našoj ekipi (Nikola Bubnjar, Robert Galic i Lovro Tenšek, te njihovom mentoru, našem bivšem učeniku, a sada vanjskom suradniku, Matiji Celjaku) koji su osvojili 1. mjesto u kategoriji mlađih dobnih skupina.

Svoju zahvalu upućujemo svima koji su pomogli u izvrsnoj organizaciji ovog natjecanja, a posebno učiteljici informatike, Jasni Benčić.

Učenici 8 zagorskih osnovnih škola su prikazali zavidno poznavanje svojih mBot robota i odradili s njima zahtjevnu vježbu na zadanoj stazi, a konačni rezultati ekipa su sljedeći:


[OPŠIRNIJE]DONACIJA RAČUNALA IZ PBZ
Zdenko Kobeščak / datum: 21. 2. 2020. 12:00

Zahvaljujući društveno odgovornom poslovanju Privredne banke Zagreb naša je škola primila hvalevrijednu donaciju informatičke opreme (stolnih računala, skenera i prijenosnog računala) koja će nam pomoći da u Informatičkom praktikumu zamijenimo izraubana stara računala.

Zahvaljujemo našim donatorima, ali i našim učiteljicama informatike Andrei Haramustek i Jasni Benčić pred kojima je veliki posao pripreme računala za redovnu i izbornu nastavu informatike u našoj školi.

U dogledno vrijeme, a nakon pregleda i otpisa starih računala i/ili računalnih komponenti isti će se moći dati našim korisnicima i/ili suradnicima privremeno na revers ili trajno kao donacija, pa pozivamo sve zainteresirane da se jave u Tajništvo škole.


[OPŠIRNIJE]ŽUPANIJSKO NATJECANJE IZ NJEMAČKOG JEZIKA
Zdenko Kobeščak / datum: 19. 2. 2020. 14:24

U srijedu, 19. veljače je u našoj školi održano županijsko natjecanje iz njemačkog jezika za učenike osnovnih škola Krapinsko-zagorske županije.
22 učenika iz 15 škola naše županije je pokazalo izvrsno znanje, te su u dvije kategorije ostvarili veliku izjednačenost, pa su u kategoriji učenika koji njemački uče od prvog razreda dodijeljene 2 ravnopravne prve nagrade zbog bodovne izjednačenosti (oboje učenika s ostvarenih 54,5 bodova).
Svi su učenici nagrađeni, a Irena Lacković Mihalić, predsjednica Povjerenstva za provođenje natjecanja, je svim pobjednicima i sudionicima poželjela puno uspjeha u daljnjem učenju njemačkog jezika.

Ovom prilikom čestitamo i našoj učenici Maji Martini Tenšek, te njezinoj mentorici, učiteljici Gordani Čičko, na izvrsnom 4. mjestu u kategoriji učenika koji njemački uče od 4. razreda.

Evo i rang liste s prva tri mjesta u svakoj od 2 kategorije:


[OPŠIRNIJE]Obilježavanje dana sigurnijeg interneta
Andrea Haramustek / datum: 11. 2. 2020. 17:31

11.veljače u našoj školi obilježili smo DAN SIGURNIJEG INTERNETA. Na satovima razrednog odjela i satovima informatike razgovarali smo o tome što za nas predstavlja sigurnost na internetu, kako postupiti ako i kada doživimo elektroničko nasilje, kome se obratitti, koga nazvati...

Nakon toga smo na stranici https://www.dansigurnijeginterneta.org/ rješavali kviz kojim smo provjerili te ispitali svoje znanje o internetu. Svi učenici koji su ostvarili 80% na kvizu, ušli su u naradnu igru! Na internet stranici www.csi.hr će biti  informacije o dobitnicima. Tko nije, neka odigra! Sretno svima!


[OPŠIRNIJE]VALENTINOVO S MALIM KUHARIMA
Zdenko Kobeščak / datum: 10. 2. 2020. 10:43

Vrijedni Mali kuhari naše škole pripremaju se, na svoj način, za ovogodišnje Valentinovo.

Toga će dana, u petak,14. veljače, u velikom šatoru (na slici) pripremiti i podijeliti ručak svojim vršnjacima iz 2.a i 4.a, a koji će, u sklopu posjete Zagrebu, obići i razgledati "zagrebačke Bajere" - Jarun i Bundek.

U šatoru veličine 450 kvadratnih metara, koji se još uređuje za prihvat prvih gostiju, Mali su kuhari u subotu, 8. veljače 2020. uvježbavali linijsku podjelu hrane za velik broj gostiju.
Kako će to biti - vidjet ćemo na Valentinovo!


[OPŠIRNIJE]ODRŽAN MOTIVACIJSKO-STRUČNI SKUP ZA RAVNATELJE KZŽ
Zdenko Kobeščak / datum: 7. 2. 2020. 07:39

U našoj Područnoj školi u Orehovici održan je u četvrtak, 6. veljače 2020., motivacijski stručni skup na temu uređivanja vrtova i okoliša u zagorskim dječjim vrtićima, osnovnim i srednjim školama.

Na skupu su okupilo 40-ak zagorskih ravnatelja i ravnateljica koji su pažljivo slušali savjete vrsnih i iskusnih poznavatelja vrtlarstva, a sve s ciljem da se što više zagorskih odgojno-obrazovnih ustanova uključi u tradicionalni natječaj Hrvatske radiotelevizije - "Najljepši školski vrtovi".

U sklopu programa nastupili su, te za nastup nagrađeni velikim pljeskom, učenici područne škole koje su pripremile učiteljice Jasna i Jasminka Končić.

Skup je moderirao poznati voditelj s malih ekrana, Davor Meštrović, a pod pokroviteljstvom Krapinsko-zagorske županije, organizirali su ga Hrvatska radiotelevizija i OŠ Stjepana Radića Brestovec Orehovički.


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju